Margo Pelgröm, 33 jaar, samenwonend, ongehuwd.

Stichting functie: penningmeester/sectretariaat

Bedrijf: Lunchroom, Winkel & Escape Room

Mijn naam is Margo Pelgröm, 33 jaar en geboren en getogen in Voorst nabij Apeldoorn. Ik omschrijf mijzelf het liefst als een echte levensgenieter, een familiemens en iemand die zeer positief in het leven staat. Een tegenslag zie ik daarom ook als een nieuwe ervaring, hoe vervelend het op dat moment ook kan aanvoelen. Mensen vinden mij vaak een

“accurate of bijdehante tante”

in de goede zin van het woord. Ik ben zeer ondernemend aangelegd, met daarnaast mijn nieuwsgierige eigenschap. Het is niet mijn stijl om alleen plannen te maken maar voer deze ook zeker uit. Mijn passie voor het buitenleven zorgt voor een prima balans tussen werk en privé en stress en ontspanning. Ik ben graag samen met mensen die eerlijk een oprecht zijn. Ik heb een hekel aan mensen die alleen maar uit zijn op eigen belang en daarbij soms normen een waarden uit het oog verliezen.

 

 

 

Barry Vaartjes, 30 jaar, samenwonend, ongehuwd.

Stichting functie: voorzitter

Bedrijf: Sportschool & Escape Room

Mijn naam is Barry Vaartjes, 30 jaar en geboren en getogen in de Groote Veenpolder. Ik omschrijf mezelf als een echte ondernemer. Naast eigenaar van Jouwcoach, ben ik eigenaar van Vivendi en  mede-eigenaar van Nu-Afvallen.nl.

Sinds mijn tijd bij het Korps Mariniers ben ik gefascineerd geraakt door het  menselijk lichaam en de effecten van voeding en bewegen hierop. Daarom ben ik na mijn diensttijd weer gaan studeren en heb ik  achtereenvolgens het CIOS te Heerenveen en de opleiding tot beweeg- en leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool te Groningen afgerond.

Ik ben graag met sport bezig. Afwisselend ben ik zelf fanatiek met hardlopen, survivalruns, voetbal, zaalvoetbal en functionele trainingen (kracht en conditie). Daarnaast houd ik mij  bezig met het verzorgen van groepslessen (bootcamp, small group trainingen en circuittraining). Duiken en telemarkskiën zijn grote passies van mij en ik probeer deze met enige regelmaat (seizoensgebonden) te beoefenen. Ook vind ik het belangrijk om op een gezonde manier met voeding bezig te zijn. Ik ben van mening dat er een gezonde balans in je leven moet zijn. Dat wil zeggen dat het ook best wel eens minder gezond mag, als je over het algemeen maar goed voor jezelf zorgt door gezond te eten, voldoende te bewegen en te zorgen voor voldoende ontspanning.

Mensen omschrijven mij als sociaal, begripvol, ondernemend, sportief, avontuurlijk, doener en een gezelligheidsmens.

Wij zijn met veel passie en een juiste dosis gedrevenheid bezig om van  et proeme nust  een echt succes te maken, namelijk de leefbaarheid en sociale samenzijn in de Groote Veenpolder te verbeteren. Velen van ons zijn hier geboren en opgegroeid en zien helaas met grote sprongen de leefbaarheid achteruit gaan. De supermarkt en een allerhande winkeltje zijn de laatste ‘slachtoffers’ geworden van deze terugval in leefbaarheid. Daarnaast merk je dat het voor bijvoorbeeld zeskampen e.d. moeilijk is om voldoende deelnemers te krijgen. Dit wordt naast de terugval in sociale samenhang veroorzaakt omdat er geen ‘centraal punt’ meer is in het gebied waar de inwoners naar toe komen. 

 

Wij bieden u et Proeme nust.

 

 

Uit tip!

Escape Room

60 min de tijd!

€ 15,- p.p.

Min/max. 3-6 personen

Direct reserveren

Binnenkort

Iets te doen?

Check het hier!